Dataskyddslagen GDPR – Vi på Studio 81 värnar om dina personuppgifter.


Den 25 maj 2018 börjar den nya dataskyddsförordningen GDPR att gälla. Den ersätter den svenska personuppgiftslagen och gäller som lag i alla EU -länder. Alla företag, organisationer och myndigheter måste följa de nya reglerna. Det främsta syftet med dataskyddsförordningen är att förbättra skyddet för dig som kund hos oss när dina personuppgifter behandlas. Det innebär bland annat att du har rätt att få reda på hur vi använder den information som vi har om dig och i vilket syfte. Studio 81 använder kundens personuppgifter för kundkontakt samt hantering av våra bokningar. Datasystemet vi använder för denna ändamål heter itsperfect.

Då säkerheten är viktig för oss så har vi försäkrat oss om att vårt salongssystem itsperfect vidtar adekvata tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att säkerställa att personuppgifter inte kan missbrukas, förloras eller förfogas av obehöriga. Itsperfect behandlar personuppgifter enligt den nya dataskyddspolicyn.

KRING UNDERSÖKNINGAR

Vi kan komma att använda dina personuppgifter för att skicka ut undersökningar till dig via tredje part. Detta görs för att förbättra våra tjänster och/eller för att undersöka marknaden. Det är alltid frivilligt att delta i våra marknadsundersökningar.

Hos oss kan du känna dig trygg!

Vid ytterligare frågor är du välkomna att vända dig till info@studio81.se

Online bokning


Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

herrfrisör södermalm
herrfrisör södermalm

Klippningar

Läs mer!

Färgning/folieslingor

Läs mer!

Kurer

Läs mer!

Bröllop

Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!