Bröllop


Varför ska du välja oss?

Vi har många års erfarenhet av bruduppsättningar och alla kvinnor blir väl omhändertagna hos oss. Långt eller kort hår spelar ingen roll. Under en noggrann konsultation går vi tillsammans igenom vad som passar för just dig. Klassiskt, romantiskt eller nytt och modernt. Vi erbjuder även behandlingar för hela bröllopssällskap.

Bröllopspaket

Det enda du behöver göra är att anlita oss och ta med din brudklänning. Allt annat ordnar vi åt dig. När man ska gifta sig har man mycket att tänka på.  Vi har kunnande i att ordna brudpaket, och har tänkt igenom detaljer som många brudar uppskattar. I paketen ingår alltid konsultation, provning, uppsättning, smink, mingel och lunch. Man kan byta om hos oss och därefter åka direkt till vigseln!

Brudkonsultation

Under konsultationen får du möjligheten att prata igenom dina önskemål med oss så att du ska kunna känna dig bekväm och trygg inför din stora dag. Konsultationen är givetvis kostnadsfri och tidsåtgången är ca 15 min. Efter konsultationen kan du välja om du vill anlita oss. Då går vi vidare på följande sätt:

Provuppsättning och makeup

Vi gör alltid en provuppsättning på dig och pratar tillsammans igenom olika alternativ för att se vad som passar bäst för just dig, din klänning och dina smycken. Tidsåtgången är ca 60 min. Makeup-provningen bokas även in i samband med din provuppsättning. Vi går då igenom dina önskemål för att finna rätt färger och vilken slags makeup du vill ha. Tidsåtgången är ca 15 min. Vid provuppsättningstillfället betalar du en deposition på 1000 kr, vilket är en summa som sedan dras av från den totala kostnaden för bröllopspaketet. Depositionen återbetalas ej vid avbokat bröllopspaket. Provuppsättning och makeup- konsultation bokas in ca 2 veckor innan din bröllopsdag.

Bröllopsdagen – Din stora dag

 Vi serverar bruden en välkomstdrink med tilltugg. Bruduppsättning och makeup görs enligt överenskommelse. Lunchen brukar passa in bra mellan uppsättning och makeup. Därefter sker omklädning på salongen, om bruden så önskar, inför vigseln. Priset på bruduppsättningarna baseras på tidsåtgång och ”svårighetsgrad” utifrån tre olika prisgrupper. Alla prisgrupper innehåller ovanstående brudpaket och är inklusive makeup.

Bröllopspaket 1

Detta alternativ innefattar en enklare uppsättning där håret ska vara utsläppt eller delvis uppsatt.
Uppsättningen kan innebära bl.a. stylade lockar eller kortare hår.

Pris: 4 850 kr

Bröllopspaket 2

En lite mer avancerad uppsättning, där hela håret kan vara uppsatt.
Om du vill ha en tiara, blommor eller vackra smycken i håret, är detta ett alternativ för dig.

Pris: 5350 kr

Bröllopspaket 3

Alternativet är för dig med längre och tjockare hår, eller om du önskar en avancerad uppsättning. Är du intresserad av en krona, slöja eller av löshår så är denna kategori för dig. Löshåret hyr du av oss mot en depositionsavgift.

Pris: 5850 kr

Brudtärnor och brudgum

Har du tärnor på ditt bröllop, finns möjligheten att även utföra en håruppsättning och makeup på dem. Boka då en tid i samband med din egen bokning, så att vi kan ta emot er samtidigt. Om så önskas kan även brudgummen vara närvarande och även få håret stylat och/eller klippt.

Vid bokat bröllopspaket (provdag + bröllopsdag) gäller följande:

Avbokning måste ske en vecka innan provdagen. Avbokas tiden inom kortare tid debiteras 50 % av paketpriset. Uteblir man helt debiteras man 100 % för båda dagarna.