Team Studio 81


Studio 81 har prisdifferentiering på sina tjänster beroende på vilken yrkeskunskapsnivå hårstylisten har. Indelningen baseras på erfarenhet inom yrket och hur länge man har arbetat inom företaget. Alla våra stylister är kreativa och engagerade med stor kunskap om hår. Vår strävan mot nya mål ger dig som kund en frisör som alltid kommer att ge dig bästa möjliga upplevelse på salongen, och en frisyr som du kan bära stolt.

ANASTACIA

Anastacia
Topstylist & salongschef

Kaptenen på skeppet! Älskar allt som har med frisöryrket att göra. Min passion är att skapa konstverk när jag klipper hår. Blev färdig frisör 1999. Jag blir positivt utmanad av att ha projekt på gång och av att utveckla allt och alla runt omkring mig.

Kärlek
Familj
Växter
Hundar
Driv

”Anyone can find the dirt in someone. Be the one that finds the gold”

GEORGETTE

Georgette
Topstylist & personalchef

Mammaledig

Örebrotjej som jobbar med sin hobby! Ville ha nya utmaningar och hamnade i Stockholm. Blev färdig frisör 1996, och arbetar sedan slutet av 2014 på Studio 81. Färg och människor är min passion, så jag kombinerar båda och får det bästa.

Hundar
Livet
Nuet
Form
Familj

” Du lever bara en gång så se till att göra det bra!”

JENNIE H

Jennie H

Topstylist

Jag är en lugn och tänkande själ. Att uppnå perfektion i mitt yrke är mitt mål. Klippningar och slingor kan jag stå och skapa (passionerat) i timmar. Efter min utbildning 2009 så arbetade jag på ett par salonger. Sedan 2013 har jag funnit min rätta salong: Studio 81.

Änglar
Katt
Rock
Inreda
Perfekt

”Du behöver inte åka långt för att åka dit”

IRINI

Irini

Hairstylist

Efter att jag avslutat min frisörutbildning utomlands 2011 så kom jag tillbaka till Sverige för att satsa på min karriär.  Våren 2015 började jag på Studio 81. Jag tycker om att färga, speciellt med Crazy Colors och med frihandsteknikerna balayage och ombre.

Värme
Färger
Nyfiken
Familj
Vänskap

”When writing the story of your life, don´t let anyone else hold the pen”

DIANA

Diana
Juniorstylist

Jag började min frisörresa på en barbershop i Stockholm 2015. Där fick jag lära mig att klippa korta frisyrer med maskin och blev riktigt bra på skägg trimning. Därefter bestämde jag mig att det var frisör jag ville bli och började på frisörutbildning. Blev färdig med min utbildning tidig vår 2017 och började som trainee på Studio 81. Drygt ett år efter uppgraderades jag till Juniorstylist på Studio 81 får jag utvecklas varje dag och får den handledningen jag behöver. Jag känner mig taggad och redo inför frisörlivets alla utmaningar. Jag älskar att va kreativ och är därför inte rädd för att föreslå nya frisyrer och färger som tar fram kundens bästa drag.

Glad
Sprallig
Noggrann
Givmild
Ödmjuk
”A true artist is not one who is inspired, but one who inspires others”
– Salvador Dali

REBECCA

Rebecca

Hair Stylist

Min karriär på Studio 81 började 2014 som praktikant, samtidigt som min frisörutbildning pågick, därefter blev jag trainee och numera är jag hair stylist.

Min passion är kreativa hårfärgningar, framförallt Crazy Colors. Att delta i hårtävlingar ser jag som en rolig utmaning.

Natur
Katter
Musik
Färg
Disney

‘Hakuna Matata means no worries for the rest of the day’

JENNA

Jenna