Balayage färgning

Balayage färgning är en fristående teknik som gör att frisören målar på håret, lite utefter eget tycke och smak. Slingorna varierar i tjocklek och ofta görs de tjockare slingorna längre ner mot topparna för att skapa ett naturligt resultat som även kan skifta lite färgmässigt. Vi färgar ditt hår!

Vi har massa återkommande besökare och har även Stockholms bästa Frisörer på Studio 81 och bra att veta är att vi också erbjuder drop in! Våra frisörer utför ett flertal behandlingar genom att blanda olika tekniker eftersom det på så sätt passar dina behov, och på så sätt blir du 100% nöjd. 

Kom förbi på en drop in och få en Balayage färgning. Om vi inte kan ta emot er direkt kan ni sitta lite i vår mysiga frisörsalong på Södermalm och medan du eventuellt väntar kan du avnjuta en god cappuccino eller kanske en espresso i vår loungehörna. Det går även bra att boka online eller via telefon.

Vi har stora ljusa lokaler och ett varmt mottagande i en frisörsalong färgning Södermalm.

Vi vill att du ska känna dig hemma och avslappnad hos oss. Studio81 på Södermalm är alltid lyhörda för dina önskemål och idéer. Som en frisörsalong färgning Södermalm arbetar vi bara med dom bästa produkterna och utrustningen och kommer aldrig tumma på kvaliteten. Våra medarbetare har även aktuella gesällbrev. Gesällbrevet är branschens yrkesbevis som visar att du har utbildat dig och avlagt branschens behörighetsprov, del- och gesällprov. Läs mer om gesällbrev här!

Vårt mål är att din Balayage färgning ska bli precis som du vill

För att möta just dina specifika behov kan alltså vi på Studio81 alltid garantera några av de absolut bästa frisörerna genom att vi prioriterar frisörer med lång erfarenhet och med ständigt uppdaterade tekniker, och ett resultat av det är att våra kunder alltid är nöjda.

Som en frisör som utför Balayage färgning får man bara en chans att göra rätt för att inte riskera att förlora en kund och på grund av det kanske få dåligt rykte, och det är därför vi alltid lyssnar extra noggrant på era önskemål och gör allt för att möta era förväntningar.

Vi värdesätter hög kvalitet när det gäller vårt färgsortiment och därför har vi valt att jobba med Wella för att ge er ett så bra slutresultat som möjligt, och som ger minimal skada på grund av att vi vill att du ska bli nöjd.  Samt att vi självklart på grund av det erbjuder top produkter från:

 • Kevin Murphy
 • OLAPLEX
 • GHD PLATTÄNGER
 • DAVINES

Boka Balayage färgning redan idag

På Studio 81 kan vi hjälpa er med:

 • Klippningar
 • Färgningar
 • Kurer
 • Inför bröllopet
 • Hårförlängningar

Alla frisörer hos oss är duktiga och har aktuella gesällbrev. Studio81:s ledord är: personligt service-kvalite-kreativitet-engagemang. 

Luta dig tillbaka och koppla av, avnjut en god dryck och njut medan vi klipper och trimmar.

Att utföra Balayage färgning kräver att man hela tiden uppdaterar sig när de gäller de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård och styling för att kunna möta era förväntningar. Det krävs att man är noggrann och att man har bred erfarenhet inom flera områden, och just därför har vi valt att handplocka de absolut bästa inom branschen. Vi värdesätter på grund av de höga kraven att du som kund ska känna dig nöjd, och detta gör vi genom att vara så noggranna som möjligt och aldrig slarva, trots att det kanske skulle ta längre tid på grund av att vi skulle behöva vara tvungna att eventuellt korrigera vidare för att säkerställa ett perfekt resultat. Vi vill att du som kund känner dig helt nöjd och detta säkerställer vi genom att noggrant lyssna på dina önskemål eftersom vi vill ha dig som återkommande kund.

Boka din Balayage färgning idag!

Tveka inte att kontakta oss redan i dag, länken till online bokning hittar ni lite längre ner på sidan.

För att möta just dina specifika behov kan alltså vi på Studio81 alltid garantera några av de absolut bästa frisörerna genom att vi prioriterar frisörer med lång erfarenhet och med ständigt uppdaterade tekniker, och ett resultat av det är att våra kunder alltid är nöjda. 

Medarbetarna på Studio 81 har olika typer av bakgrund och som ett resultat av det har de olika specialområden för att garantera att vi kan utföra vilken teknik du vill.

Våra frisörer har på grund av naturliga skäl olika lång erfarenhet och det benämner så här:

 • Top Stylist
 • Senior Stylist
 • Stylist
 • Trainee

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här eller drop-in.

Varmt välkomnen till Studio 81!

Online bokning

Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

herrfrisör södermalm
herrfrisör södermalm
Klippningar
Läs mer!
Färgning/folieslingor
Läs mer!
Kurer
Läs mer!
Bröllop
Läs mer!
Hårförlängningar
Läs mer!