bra frisör stockholm färgning

Bra frisör färgning Stockholm

Hej, söker ni efter en erfaren bra frisör färgning Stockholm så har ni kommit helt rätt eftersom våra frisörer är branschledande och handplockade för att utföra färgningstekniker. Låt oss fixa sommarfrisyren!

Vi älskar vårt jobb och därför tycker vi att man hela tiden ska uppdatera sig med nya kunskaper och olika tekniker. Vi åker därför regelbundet på inspirationsvisningar, kurser och branschmässor just för att hålla oss uppdaterade inom det senaste i branschen. Kunden är vårt fokus. Du är alltid i centrum genom att vi kombinerar klassiska grepp och trender, kvalitet och kreativitet. Våra frisörer utför ett flertal behandlingar genom att blanda olika tekniker genom att det på så sätt passar dina behov, och på så sätt blir du 100% nöjd.

Vi färgar ditt hår! Du blir nöjd. Det lovar vi.

Det krävs att man är noggrann och har bred erfarenhet eftersom det är så lätt att förlora kunder och som ett resultat av det kanske även få dåligt rykte. Målet är att du ska bli nöjd och vilja bli en återkommande kund och som ett resultat av det är vi alltid extra noggranna i vårt arbete. När vi färgar hår arbetar vi fram exakt den nyans eller kulör ni önskar och chansar därför aldrig eftersom vi värdesätter ditt hår och din självkänsla. Vi vill nämligen att ni ska återkomma till oss!

Vårt mål är att vara din bra frisör färgning Stockholm

Det kommer ständigt nya tekniker inom hårfärgning och även klipptekniker och fårförlängning som blir till starka trender. Två av de mest moderna sätten att färga håret på är ombre och balayage, fast än de kan likna varandra så utförs de med olika typer av tekniker. Våra proffs behärskar alla tekniker och ett resultat av det är ett snyggt och naturligt resultat som kommer boosta ditt självförtroende nu till sommaren!

Studio81s mål är att vara en bra frisör färgning Stockholm som får alla drop-in besökare att bli stammisar. Vi vill att du blir en stammis!

Vi utför:

  • Klippningar
  • Färgningar
  • Kurer
  • Inför bröllopet
  • Hårförlängningar

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här, eller kom på drop in.

Vi klipper dig!

Medan du väljer färg eller nyans, eller eventuellt väntar på din frisör så kan du avnjuta en god cappuccino eller kanske en espresso i vår loungehörna.

Våra stora och ljusa lokaler gör att ni kommer se exakt hur ert hår blir för att du inte ska känna dig missnöjd när du kommer hem.

Studio81 är en trygg och bra frisör färgning Stockholm!

Ibland kan man söka efter en bra frisör som man vill stanna hos och veta att de kan ens hår och vet vad man vill ha eller kanske kan hjälpa till med att hitta nya stilar, färger eller slingor.

Studio 81 vet att vi är den bra frisör färgning Stockholm ni söker, och på grund av det garanterar vi att du blir nöjd med ditt resultat eftersom vi värdesätter dina önskemål och preferenser.

Vi har massa återkommande besökare. Här hittar du Stockholms bästa frisörer som på grund av det har aktuella gesällbrev. Gesällbrevet är branschens yrkesbevis som visar att du har utbildat dig och avlagt branschens behörighetsprov, del- och gesällprov. Läs mer om gesällbrev här!

Du ska känna dig trygg hos en bra frisör färgning Stockholm

Vi vill även att du som kund hos oss alltid ska känna dig som hemma och avslappnad, och därför erbjuder vi medan du eventuellt väntar på din frisör en god espresso i vår fina loungehörna. 
Studio81 är alltid lyhörda för just dina önskemål och idéer. Du blir nöjd. Du blir en återkommande kund.

Studio81 arbetar bara med de bästa produkterna och kommer därför aldrig tumma på kvaliteten.

Vi har valt att arbeta med Wellas färgsortiment eftersom vi prioriterar deras goda kvalitet, och ett resultat av det är att färgresultatet blir så som du önskar.

Vi prioriterar dig. Kvalitet är prio för oss och därför erbjuder vi även produkter från:

  • Kevin Murphy
  • OLAPLEX
  • GHD PLATTÄNGER
  • DAVINES

Varmt välkommen till Studio81 en bra frisör färgning Stockholm

Online bokning

Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

bra frisör färgning stockholm
bra frisör färgning stockholm