bra frisör södermalm

Bra frisör Södermalm

Att vara en Bra frisör Södermalm kräver att man ständigt uppdaterar sig när det gäller de senaste trenderna och teknikerna. Vi säkerställer detta genom att kontinuerligt besöka branschmässor och evenemang för att säkerställa att vi kan erbjuda dig det du söker och ge dig de resultat du är ute efter. Det krävs att man har bred erfarenhet och att man är noggrann i sitt arbete som frisör, och därför kan vi garantera dig ett bra slutresultat.

Bra frisör södermalm - våra kunder blir stammisar

Vårt mål är att alla våra kunder ska bli stammisar och vi tar alltid våra uppdrag på största allvar. Eftersom vi värdesätter kvalitet så har alla våra medarbetare aktuella gesällbrev. Ett gesällbrev är branschens yrkesbevis som kan ses som ett kvitto på att din frisör är korrekt utbildad. Läs mer om gesällbrev här!

Vi har många frisörer med olika bakgrund och olika lång erfarenhet, och ett resultat av det är att de har olika specialområden. Eftersom våra medarbetare har så pass olika lång erfarenhet så har vi valt att benämna dem i olika kategorier. Dessa kategorier benämner vi såhär:

 • Topstylist
 • Hairstylist
 • Juniorstylist
 • Trainee

Vi vill att du ska känna dig avslappnad när du sitter i våra stolar, och därför erbjuder vi dig en god dryck i form av en espresso eller latte medan du eventuellt väntar på din frisör. Du får då ta plats i vår loungehörna där du i lugn och ro får välja kulört eller färg till din kommande frisyr. Studio81 är lyhörda för dina önskemål och vårt mål är att du ska ha den frisyr när du går ut som du önskade när du kom in till salongen.

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här.
Eller kom på drop in.

Vi vet att Studio 81 är en bra frisör Södermalm!

En stor anledning till att är en bra frisör Södermalm och att vi älskar vårt jobb är på grund av våra återkommande kunder. Vi värdesätter ditt slutliga resultat och därför väljer många av våra kunder att återvända till oss till nästa besök. Vår familjära och lekfulla atmosfär bidrar till att du får en trivsam vistelse, utöver att du blir nöjd med slutresultatet.

Du kan antingen boka en tid online, via telefon eller helt enkelt komma på en drop in. Vi försöker alltid se till så du får en tid eftersom det viktigaste för oss är att du blir glad, och eftersom du blir nöjd rekommenderar oss vidare.

En bra frisör södermalm - våra lokaler

Våra lokaler är stora och ljusa. Detta har vi sett till eftersom du ska kunna se exakt hur ditt slutliga resultat blir. Det är viktigt för oss att du under hela besöket känner att du har kontroll över vad som händer för att minimera risken för missnöje. I våra lokaler har vi även vår loungehörna där du kan avnjuta en koppa kaffe i valfri smak och form. Våra stora speglar bidrar också till att du på ett lugnt och säkert sätt kan försäkra dig om att den färg du ser inne i salongen är den samma som du kommer ha när du kommer ut.

Vi på studio81 har valt att endast arbeta med de absolut ledande produkterna och utrustningen på marknaden.  När det gäller vårt färgsortiment har vi valt att arbeta med Wella, och vi erbjuder även produkter från kända varumärken så som:

 • Kevin Murphy
 • OLAPLEX
 • GHD PLATTÄNGER
 • DAVINES

För att kunna möta dina önskemål och behov kan vi garantera att alla våra medarbetare är erfarna och skickliga i sitt arbete. Som frisör får man bara en chans att bevisa sin skicklighet för att inte riskera att kunden blir missnöjd och därför inte återvänder, eller i värsta fall bidrar till ett försämrat rykte i branschen. Vi lyssnar därför extra noggrant på era önskemål och idéer för att kunna tillfredsställa just dina behov och önskemål, och ett resultat av det är att du blir nöjd och rekommenderar oss vidare.

Denna bra frisör södermalm kan hjälpa dig med:

Vi erbjuder en rad olika behandlingar och försöker alltid ligga i framkant när det gäller tekniker och metoder. De olika behandlingar vi kan erbjuda är:

 • Klippningar
 • Färgningar
 • Kurer
 • Hårförlängningar
 • Inför bröllopet

Varmt välkommen till Studio 81,  en bra frisör Södermalm!

Online bokning


Boka här!
bra frisör södermalm