Bra frisör Stockholm färgning

Studio81 är en bra frisör Stockholm färgning som tar vårt jobb på största allvar för att på så sätt garantera snygga resultat. Vi älskar vårt jobb och vi värdesätter att man ska uppdatera sina kunskaper och ständigt hänga med i de senaste trenderna. Detta gör vi genom att kontinuerligt besöka branschmässor och ökar vår kunskap med nya tekniker genom att gå på kurser. Vi sätter dig som kund i centrum genom att kombinera god kvalitet och klassiska trender.

För att kunna kalla sig en bra frisör så krävs det att man är noggrann i sitt arbete och att man har en bred erfarenhet. Detta säkerställer vi genom att arbeta fram exakt den kulör du önskar, och ett resultat av det är att du alltid blir nöjd. Vi vill att du ska bli en återkommande kund.

Våra medarbetare har bred erfarenhet och är specialiserade i flera olika områden, vilket gör att vi utför en rad olika behandlingar. De behandlingar vi kan erbjuda dig är:

  • Klippningar
  • Färgningar
  • Kurer
  • Inför bröllopet
  • Hårförlängningar

Slå oss en signal eller boka själv i online bokningen här, eller kom på drop in.

Du kan alltid avnjuta en god dryck i form av en espresso eller latte i vår mysiga loungehörna som är utformad för just din trevnads skull.

Vi har stora ljusa lokaler som gör att ni kommer se exakt hur ert hår blir.

Studio81 är en trygg och bra frisör Stockholm färgning!

Att hitta en frisör som man känner sig trygg hos och som vet exakt vad du vill ha är något alla söker efter. Vi på studio81 kan erbjuda dig just det och det är därför vi har så många stamkunder. Våra återkommande kunder är anledningen till att vi är så passionerade i det arbete vi utför, och ett resultat av det är att vi får ännu fler stamkunder. Alla våra medarbetare har självklart aktuella gesällbrev. Ett gesällbrev är som ett kvitto på att en frisör har examinerats från en korrekt utbildning. Läs mer om gesällbrev här!

Vi är alltid lyhörda eftersom vårt mål är att du ska känna dig helt nöjd när du lämnar salongen.

Som en bra frisör Stockholm färgning arbetar vi bara med de bästa produkterna och utrustningen och kommer aldrig tumma på kvaliteten.

Vi har valt att arbeta med Wellas färgsortiment eftersom vi värdesätter den höga kvaliteten, samt att vi erbjuder de absolut ledande varumärkena när det gäller övriga produkter.

Vi erbjuder produkter från:

  • Kevin Murphy
  • OLAPLEX
  • GHD PLATTÄNGER
  • DAVINES

Varmt välkommen till Studio81 en bra frisör Stockholm färgning

Online bokning


Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

bra frisör stockholm färgning
bra frisör stockholm färgning

Klippningar

Läs mer!

Färgning/folieslingor

Läs mer!

Kurer

Läs mer!

Bröllop

Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!