Bra hårsalong Stockholm

Här hittar du en bra hårsalong Stockholm, och på vår vackra salong på Södermalm möts du alltså alltid av stora ljusa lokaler, och även ett gäng av branschens absolut ledande frisörer.

Vi vill att du som kund hos oss ska känna dig som hemma och avslappnad, och medan du eventuellt väntar på din frisör så får du under tiden också avnjuta en god cappuccino i vår fina loungehörna.
Studio81 är självklart då därför alltid lyhörda för just dina önskemål och idéer.

Denna bra hårsalong Stockholm kan hjälpa dig med:

  • Klippningar
  • Färgningar
  • Kurer
  • Inför bröllopet
  • Hårförlängingar

Vi på Studio 81 har handplockat branchens absolut ledande frisörer, och därför har självklart alla våra medarbetare också aktuella gesällbrev.

Studio81:s ledord är därför: personlig service-kvalité-kreativitet-engagemang.

Medan du under tiden lutar dig tillbaka och avnjuter en god dryck kan du alltså vara helt lugn när du lämnar över ansvaret till oss, därför att vi har några av Stockholms skickligaste frisörer.

Kontakta denna bra hårsalong Stockholm idag!

Tveka inte på att kontakta oss redan i dag, länken till online bokning hittar ni lite längre ner på sidan, du kan även ringa och komma på drop in.
Studio 81 erbjuder både tidsbeställning och drop-in tider.

Vi prioriterar alltid att våra kunder ska få den tid som passar dem bäst, och därför försöker vi klämma in er på drop in. Ni kan då får avnjuta en god dryck medan ni eventuellt väntar på ledig tid eller kanske väljer kulör eller färg inför er nya frisyr. Detta får ni göra i vår härliga loungehörna som är utformad för er trevnads skull.

Låt en bra hårsalong Stockholm ta hand om dig

Att vara en bra hårsalong Stockholm kräver att man hela tiden uppdaterar sig med kunskaper och olika tekniker, eftersom det krävs att man är noggrann och har bred erfarenhet.

Vårt mål för att vara en bra hårsalong Stockholm är att alla besökare blir stammisar och därför tar vi alla uppdrag på fullaste alvar! Kunder blir ofta stammisar som ett resultat av god kvalitet och bra service, och därför är det just det vi erbjuder.

Bra hårsalong Stockholm - vi vill att du blir vår stammis!

Våra frisörer har på grund av naturliga skäl olika lång erfarenhet, och det resulterar i att de har olika specialområden. De olika nivåerna av frisörer benämner vi såhär:

  • Topstylist
  • Hairstylist
  • Juniorstylist
  • Trainee

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här.
Eller kom på drop in.

Varmt välkommen till Studio81, en bra hårsalong i Stockholm!

Online bokning

Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

bra hårsalong stockholm
bra hårsalong stockholm
Klippningar
Läs mer!
Färgning/folieslingor
Läs mer!
Kurer
Läs mer!
Bröllop
Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!