Drop in frisör Stockholm

Ibland kan det vara svårt att finna tiden att boka in en frisörtid, eller så kanske man helt enkelt spontant inser att man behöver fixa sitt hår, och när detta händer kan det vara bra att veta att vi på Studio81 erbjuder drop in frisör Stockholm!

Du kan därför när som helst dyka upp under våra öppettider för en drop in tid, och när du eventuellt väntar på din frisör så får du avnjuta en god kopp kaffe i vår mysiga loungehörna. Våra lokaler är stora och ljusa för att du ska känna att du ser det slutliga resultatet i ett ljus som matchar det ljus som finns utomhus. Våra frisörer är branschledande och har självklart alltid aktuella gesällbrev. Ett gesällbrev är en typ av kvitto på att din frisör har utfört rätt typ av utbildning. Läs mer om det här.

En drop in frisör stockholm där du står i centrum

Hos oss på Studio81 är du som kund i centrum genom att vi alltid är lyhörda och prioriterar dina önskemål och idéer. För att möta just dina specifika behov kan alltså vi på Studio81 alltså alltid garantera några av de bästa frisörerna med lång erfarenhet och även med ständigt uppdaterade tekniker, och ett resultat av det är att våra kunder också då alltid är nöjda.

Vårt fokus ligger främst hos kvaliteten när det både gäller produkter och verktyg, därför har vi valt att jobba med Wellas färgsortiment. Vi erbjuder även produkter från branschens ledande företag och varumärken, så som:

  • Kevin Murphy
  • OLAPLEX
  • GHD PLATTÄNGER
  • DAVINES

Studio81:s ledord är: personlig service-kvalite-kreativitet-engagemang.

Luta dig tillbaka och koppla av genom att avnjuta en god dryck och njut medan vi klipper och trimmar.

Tveka inte och kontakta oss redan i dag, länken till online bokning hittar ni lite längre ner på sidan. Studio81 erbjuder tidsbeställning och Drop in.

En pålitlig Drop in frisör Stockholm

Att vara en Drop in frisör Stockholm kräver att man hela tiden uppdaterar sina kunskaper och olika tekniker, eftersom att arbeta som en frisör kräver att man är  noggrann och har bred erfarenhet. Vi värdesätter det slutliga resultatet, vilket resulterar i att vi är noggranna genom att vara säkra på vårt jobb.

Vårt mål är att få våra besökare att bli stammisar, och därför tar vi alla uppdrag på fullaste allvar.

Vi på Studio81 kan stolt säga att vi har dom bästa medarbetarna man kan önska och ett resultat av det är att det alltid är en härlig stämning i salongen. 

Våra frisörer har olika lång erfarenhet och kommer även från olika typer av bakgrunder, vilket gör att de har olika specialområden, vilket resulterar i att vi kan utföra en rad olika behandlingar. Våra frisörer har ju på grund av naturliga skäl olika lång erfarenhet och de benämner så här:

  • Topstylist
  • Hairstylist
  • Juniorstylist
  • Trainee

Boka tid via telefon eller boka själv genom att boka online här eller Drop in frisör Stockholm

Varmt välkommen till Studio81!

 

Online bokning

Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

drop in frisör stockholm
drop in frisör stockholm
Klippningar
Läs mer!
Färgning/folieslingor
Läs mer!
Kurer
Läs mer!
Bröllop
Läs mer!
Hårförlängningar
Läs mer!