Extensions Södermalm

Dags för Extensions Södermalm? Med Extensions kan du få ett naturligt och snyggt resultat. Oavsett om du vill ha längre eller tjockare hår, eller kanske till och med både och. Studio 81 utför alla de populära och skonsamma metorderna som cirkulerar just nu, och därför är vi också en frisörsalong i toppklass. Vi åker även  regelbundet på inspirationsvisningar, kurser och branschmässor, och därför är vi alltid uppdaterade kring de ledande metoderna för hårförlängning. Vi sätter alltid dig som kund i centrum genom att kombinera klassiska trender, kvalitet och kreativitet. Dels för att alltid kunna möta din behov och önskemål och även för att vi njuter av att få göra en riktig förvandling som både gör oss nöjda men som också ökar ditt självförtroende.

För att man ska kunna utföra Extensions Södermalm gäller det att man har lång erfarenhet och är noggrann i sitt arbete som frisör och därför arbetar vi med hår av den bästa kvaliteten från bland annat Hairtalk, vilket också gör att du alltid garanterat får ett snyggt och skonsamt resultat.

Extensions Södermalm - bästa kvalitén!

När det gäller vilka tekniker vi har valt så har vi utgått ifrån de som gör minst skada på ditt eget hår, det vill säga microringar, tejp och Hairtalk. Hairtalk är den senaste metoden som verkligen har slagit igenom, speciellt i Hollywood. Vi utför självklart också en rad andra behandlingar, som du även kan komplettera med varandra för ett fantastiskt resultat. De behandlingar vi erbjuder är:

  • Klippningar
  • Färgningar
  • Kurer
  • Inför bröllopet
  • Hårförlängingar

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här, eller kom annars på drop in.

Medan du väljer en färg eller nyans kan du avnjuta en god cappuccino eller kanske en espresso i vår loungehörna. Vi har också stora ljusa lokaler som gör att ni kommer se exakt hur ert hår och färgval ser ut.

Gesällbrev, vad innebär det?

Vi har massa återkommande besökare. Här hittar du Stockholms bästa frisörer som på grund av det har aktuella gesällbrev. Gesällbrevet är branschens yrkesbevis som visar att du har utbildat dig och avlagt branschens behörighetsprov, del- och gesällprov. Läs mer om gesällbrev här!

Högkvalitativ extensions Södermalm!

Målet är att du som kund ska känna att du verkligen har fått en jackpott som har hittat en frisör som både är duktig på klippning, färgning, kurer och hårförlängning, därför du då antagligen kommer bli en återkommande kund som besöker oss ofta och som litar på vårt omdöme när det gäller allt ifrån färger, stilar och metoder.

Microringar - extensions södermalm

Metoden med microringar går ut på att man sätter in hår med hjälp utav små metallringar så för man in en liten slinga hår i en ring av metall som sedan kläms åt med hjälp av tång. På så sätt krävs inga kemikalier eller värme under insättning, vilket gör tekniken väldigt skonsam, samt att du kan återanvända håret vid ny insättning, vilket i sin tur gör att metoden kan vara ett alternativ för de mer ekonomiskt tänkande.

Tejp - extensions södermalm

Tejpmetoden går ut på att du med hjälp av tejpremsor tejpar fast löshåret, och därför är det väldigt skonsamt. Detta har också länge ansetts vara den mest skonsamma metoden för insättning av löshår eftersom du inte använder värmeverktyg. Tejpsmetoden är väldigt modern just nu eftersom det är så pass skonsamt och på grund av att fästena oftast inte syns.

"Vi prioriterar dina önskemål"

Medarbetarna hos oss vill att du ska känna dig som hemma hos oss och just därför är vi alltid lyhörda för dina önskemål och idéer, och det är även därför vi arbetar med de bästa produkterna och teknikerna när det gäller Extensions Södermalm.

Vi prioriterar inte bara kvaliteten när det gäller extensions, utan självklart även när det handlar om färg och kurer, och därför har vi valt att arbeta med Wellas färgsortiment som inte bara är av god kvalitet, utan som också är så skonsamt som möjligt för just din skull.

Och vi erbjuder ju även produkter från:

  • Kevin Murphy 
  • OLAPLEX
  • GHD PLATTÄNGER
  • DAVINES

Varmt välkommen till Studio 81, vi hjälper er med Extensions Södermalm och även andra typer av behandlingar

Online bokning

Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

hårfärgning stockholm
hårfärgning stockholm

Klippningar

Läs mer!

Färgning/folieslingor

Läs mer!

Kurer

Läs mer!

Bröllop

Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!