Frisör Medborgarplatsen


Här hittar du en bra frisör Medborgarplatsen, och på vår vackra salong på Södermalm möts du också alltid av stora ljusa lokaler, och ett gäng av branschens absolut ledande frisörer. Våra frisörer utför ett flertal behandlingar genom att blanda olika tekniker eftersom det på så sätt passar dina behov, och på så sätt blir du 100% nöjd.

Vi vill även att du som kund hos oss alltid ska känna dig som hemma och avslappnad, och därför erbjuder vi medan du eventuellt väntar på din frisör en god cappuccino i vår fina loungehörna.
Studio81 frisör Medborgarplatsen är alltid lyhörda för just dina önskemål och idéer.

Vi på Studio81 kan vi hjälpa dig med:

 • Klippningar
 • Färgningar
 • Kurer
 • Inför bröllopet
 • Hårförlängingar

Vi på Studio 81 har handplockat branschens absolut ledande frisörer, och därför har alla våra medarbetare självklart aktuella gesällbrev på grund av vår höga standard. Vi värdesätter att våra kunder blir helt nöjda genom att göra ett noggrant arbete eftersom det är viktigt för oss att du känner att du inte ska behöva korrigera inom kort, och att du ska känna att du som ett resultat av att du är nöjd och återvänder till oss.

Studio81:s ledord är: personlig service-kvalité-kreativitet-engagemang.

Medan du lutar dig tillbaka och avnjuter en god dryck kan du alltså vara helt lugn när du lämnar över ansvaret till oss, därför att vi har några av Stockholms skickligaste frisörer eftersom våra branschledande medarbetare är handplockade genom att vi på ett noggrant sätt har sökt Sverige på de absolut ledande inom ämnet.

Tveka inte på att kontakta oss redan i dag, länken till online bokning hittar ni lite längre ner på sidan.
Studio 81 erbjuder både tidsbeställning och drop-in tider.

En frisör vid Medborgarplatsen
 med många nöjda kunder

Att vara en frisör Medborgarplatsen kräver att man hela tiden uppdaterar sig när de gäller de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård och styling för att kunna möta era förväntningar. Det krävs att man är noggrann och att man har bred erfarenhet inom flera områden, och just därför har vi valt att handplocka de absolut bästa inom branschen. Vi värdesätter på grund av de höga kraven att du som kund ska känna dig nöjd, och detta gör vi genom att vara så noggranna som möjligt och aldrig slarva, trots att det kanske skulle ta längre tid på grund av att vi skulle behöva vara tvungna att eventuellt korrigera vidare för att säkerställa ett perfekt resultat. Vi vill att du som kund känner dig helt nöjd och detta säkerställer vi genom att noggrant lyssna på dina önskemål eftersom vi vill ha dig som återkommande kund.

Frisör Medborgarplatsen som värdesätter kvalité

För att möta just dina specifika behov kan alltså vi på Studio81 alltid garantera några av de absolut bästa frisörerna genom att vi prioriterar frisörer med lång erfarenhet och med ständigt uppdaterade tekniker, och ett resultat av det är att våra kunder alltid är nöjda.

Som en frisör Medborgarplatsen får man bara en chans att göra rätt för att inte riskera att förlora en kund och på grund av det kanske få dåligt rykte, och det är därför vi alltid lyssnar extra noggrant på era önskemål och gör allt för att möta era förväntningar.

Vi värdesätter hög kvalitet när det gäller vårt färgsortiment och därför har vi valt att jobba med Wella för att ge er ett så bra slutresultat som möjligt, och som ger minimal skada på grund av att vi vill att du ska bli nöjd.  Samt att vi självklart på grund av det erbjuder top produkter från:

 • Kevin Murphy
 • OLAPLEX
 • GHD PLATTÄNGER
 • DAVINES

Våra frisörer har ju på grund av naturliga skäl olika lång erfarenhet och det benämner vi så här:

 • Topstylist
 • Hairstylist
 • Juniorstylist
 • Trainee

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här, eller kom på drop-in.

Varmt välkommen till Studio81!

Online bokning


Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

frisör södermalm drop in
frisör södermalm drop in

Klippningar

Läs mer!

Färgning/folieslingor

Läs mer!

Kurer

Läs mer!

Bröllop

Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!