Frisör Södermalm drop in

Söker ni en frisör Södermalm drop in? Då är ni varmt välkomna till vår mysiga frisörsalong på Södermalm. Här möts du av stora ljusa lokaler och ett varmt mottagande av några av branschens bästa frisörer eftersom vi har handplockat våra medarbetare för att ge er en så bra upplevelse som möjligt.

Vi vill att du ska känna dig som hemma och att du ska vara avslappnad hos oss. Medan du eventuellt väntar på din frisör kan du därför avnjuta av en god cappuccino i vår loungehörna.
Studio81 har som mål att du ska känna dig helt nöjd och är som ett resultat av det alltid lyhörda för dina önskemål och idéer.

Frisör Södermalm drop in erbjuder dig flera olika tjänster!

Studio81 kan vi hjälpa er med:

 • Klippningar
 • Färgningar
 • Kurer
 • Inför bröllopet
 • Hårförlängingar

Alla våra frisörer hos oss är handplockade och därför har de alla aktuella gesällbrev.

Studio81:s ledord är: personlig service-kvalité-kreativitet-engagemang.

Lämna över ansvaret till en frisör Södermalm drop in

Medan du lutar dig tillbaka och kopplar av får du under tiden avnjut en god dryck genom att du kan känna dig trygg medan vi klipper och trimmar eftersom vårt mål är att du slutligen ska känna att du tog rätt beslut genom att vända dig till oss.

Tveka inte på att kontakta oss redan i dag via länken till online bokning som du hittar lite längre ner på sidan.
Studio 81 erbjuder tidsbeställning och drop-in tider.

En frisör Södermalm drop in med många nöjda kunder

Att vara frisör Södermalm drop in kräver att man hela tiden uppdaterar sig med kunskaper och olika tekniker genom att lära sig de senaste trenderna. För att kunna vara en bra frisör krävs att man är noggrann och har bred erfarenhet för att kunna möta era behov. Vi prioriterar god kvalitet och ett snyggt slutresultat genom att alltid gå på mässor och genom att ständigt uppdatera våra kunskaper inom de senaste trenderna för att alltid kunna erbjuda dig exakt det du vill ha.

Studio81 kan stolt säga att vi har dom bästa medarbetarna, och ett resultat av det är att det alltid är bra stämning i salongen och att våra kunder alltid blir nöjda. Vi tror på hållbarhet och på grund av det kan du med gott samvete vända dig till oss. Våra medarbetare är noggranna och skickliga på grund av att vi vill att du slutligen ska få det resultat du drömt om.

Frisör Södermalm drop in - vi står för kvalitet

Som en frisör Södermalm drop in får man bara en chans att göra rätt eftersom man annars har förlorat en kund och får därför lätt ett dåligt rykte. Vi lyssnar därför alltid extra noggrant på era önskemål.

Vi har valt att arbeta med Wellas särgsortiment på grund av den höga kvalitetens skull. Samt är det viktigt att produkterna är av god kvalitet och därför erbjuder top produkter från:

 • Kevin Murphy
 • OLAPLEX
 • GHD PLATTÄNGER
 • DAVINES

Självklart har vi medarbetar med olika bakgrund och erfarenheter och ett resultat av det är att vi erbjuder frisörer med olika specialområden.

Våra frisörer har på grund av naturliga skäl olika lång erfarenhet och det benämner så här:

 • Topstylist
 • Hairstylist
 • Juniorstylist
 • Trainee

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här, eller kom på drop-in.

Varmt välkommen till Studio81!

Online bokning


Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

frisör södermalm drop in
frisör södermalm drop in

Klippningar

Läs mer!

Färgning/folieslingor

Läs mer!

Kurer

Läs mer!

Bröllop

Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!