Frisör Södra sjukhus

Här hittar du en skicklig frisör Södra sjukhus, och på vår vackra salong på Södermalm möts du alltid av stora ljusa lokaler, och självklart ett gäng av branschens absolut ledande frisörer. Våra frisörer utför ett flertal behandlingar genom att blanda olika tekniker eftersom det på så sätt passar dina behov, och på så sätt blir du 100% nöjd.

Vi vill att våra kunder ska känna sig som hemma och avslappnade, och medan du eventuellt väntar på din frisör så får du därför avnjuta en god cappuccino i vår mysiga loungehörna.
Studio81 frisör Södra sjukhus prioriterar dina önskemål, och därför är vi alltid lyhörda för just dina önskemål och idéer för att du ska bli nöjd.

Denna frisör Södra sjukhus kan hjälpa dig med:
 • Klippningar
 • Färgningar
 • Kurer
 • Inför bröllopet
 • Hårförlängingar

Vi på Studio 81 har handplockat branchens absolut ledande frisörer, och därför har självklart alla våra medarbetare självklart aktuella gesällbrev.

Studio81:s ledord är: personlig service-kvalité-kreativitet-engagemang.

Medan du lutar dig tillbaka och avnjuter en god dryck kan du alltså vara helt lugn när du lämnar över ansvaret till oss, därför att vi har några av Stockholms skickligaste frisörer.

Tveka inte på att kontakta oss redan i dag, länken till online bokning hittar ni lite längre ner på sidan.
Studio 81 erbjuder både tidsbeställning och drop-in tider.

En frisör vid Södra sjukhus
 med många nöjda kunder

Att vara en frisör Södra sjukhus kräver att man hela tiden uppdaterar sig när de gäller de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård och styling eftersom vi vill kunna möta era förväntningar. Det krävs därför att man är noggrann och att man har bred erfarenhet inom flera områden, och just därför har vi valt att handplocka de absolut bästa inom branschen.

För att möta just dina specifika behov kan vi på Studio81 alltså alltid garantera några av de absolut bästa frisörerna med lång erfarenhet och med ständigt uppdaterade tekniker, och det resulterar i nöjda kunder.

Frisör Södra Sjukhus - värdesätter att du blir nöjd

Vi värdesätter på grund av de höga kraven att du som kund ska känna dig nöjd, och detta gör vi genom att vara så noggranna som möjligt och aldrig slarva, trots att det kanske skulle ta längre tid på grund av att vi skulle behöva vara tvungna att eventuellt korrigera vidare för att säkerställa ett perfekt resultat. Vi vill att du som kund känner dig helt nöjd och detta säkerställer vi genom att noggrant lyssna på dina önskemål eftersom vi vill ha dig som återkommande kund.

Som en frisör Södra sjukhus får man bara en chans att göra rätt för att inte riskera att förlora en kund eftersom det då kanske leder till ett dåligt rykte, och det är därför vi alltid lyssnar extra noggrant på era önskemål och på så sätt gör allt för att möta era förväntningar.

Vi värdesätter hög kvalitet när det gäller vårt färgsortiment och därför har vi valt att jobba med Wella för att ge er ett så bra slutresultat som möjligt, och som ger minimal skada.  Samt att vi självklart erbjuder top produkter från:

 • Kevin Murphy
 • OLAPLEX
 • GHD PLATTÄNGER
 • DAVINES

Våra frisörer har ju på grund av naturliga skäl olika lång erfarenhet och det benämner vi så här:

 • Topstylist
 • Hairstylist
 • Juniorstylist
 • Trainee

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här, eller kom på drop-in.

Varmt välkommen till Studio81!

Online bokning


Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

frisör södermalm drop in
frisör södermalm drop in

Klippningar

Läs mer!

Färgning/folieslingor

Läs mer!

Kurer

Läs mer!

Bröllop

Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!