Frisör Södra Station


Söker du en frisör vid Södra station? Vi har vår vackra salong placerad på Södermalm där du möts av stora ljusa lokaler, och ett gäng av branschens absolut ledande frisörer eftersom den centrala placeringen gör det enklare för dig att ta dig hit. Våra frisörer utför ett flertal behandlingar. De är noggranna och genom att blanda olika tekniker eftersom det på så sätt passar dina behov, och på så sätt blir du 100% nöjd. 

Medan du eventuellt väntar på din frisör får du på njuta av en god cappuccino i vår lyxiga loungehörna.
Vi är alltid lyhörda för dina önskemål och idéer och därför anser vi att vi är några av de bästa.

Vi på Studio81 kan vi hjälpa dig med:

 • Klippningar
 • Färgningar
 • Kurer
 • Inför bröllopet
 • Hårförlängingar

Studio 81 har handplockat branschens ledande frisörer genom att söka genom landet efter de absolut bästa på grund av att du ska få ett så bra resultat som möjligt, och därför har alla våra medarbetare självklart aktuella gesällbrev.

Frisör Södra station

Våra ledord är: personlig service-kvalité-kreativitet-engagemang.

Medan du lutar dig tillbaka och avnjuter en god dryck kan du alltså vara lugn när du lämnar över ansvaret till oss under tiden vi utför behandlingen.

När vi kan ge er ett perfekt slutresultat blir vi otroligt lyckliga fast än det ligger mycket jobb bakom det. Vi blir glada när ni blir glada eftersom det betyder att vi gör ett bra jobb, och trots att många av våra frisörer har jobbat i branschen i många år så blir dagarna förgyllda på grund av våra nöjda kunder. Vi gör detta på grund av våra fantastiska kunder eftersom vi blir nöjda när ni blir nöjda.

Tveka inte på att kontakta oss redan i dag via länken till online bokning som du hittar lite längre ner på sidan.
Studio 81 erbjuder både tidsbeställning och drop-in tider.

En frisör vid Södra Station
 med många nöjda kunder

Att vara en frisör Södra Station kräver att man ständigt uppdaterar sin kunskap. Både när de gäller de senaste trenderna och teknikerna för att kunna möta era förväntningar.

För att möta dina specifika behov kan vi på Studio81 garantera några av de bästa frisörerna genom att de har lång erfarenhet och alltid uppdaterade tekniker. Vi är alltid uppdaterade kring nya trender och ett resultat av det är att våra kunder alltid är nöjda.

Frisör södra station som värdesätter att du blir nöjd

Som en frisör Södra Station får man bara en chans att göra rätt för att inte riskera att förlora en kund och kanske på grund av det få dåligt rykte, och det är därför vi alltid lyssnar extra noggrant på era önskemål och på grund av det gör allt för att möta era förväntningar. Självklart värdesätter vi på grund av de höga kraven att du som kund ska känna dig nöjd, och detta gör vi genom att vara så noggranna som möjligt och aldrig slarva, trots att det kanske skulle ta längre tid på grund av att vi skulle behöva vara tvungna att eventuellt korrigera vidare för att säkerställa ett perfekt resultat.

Vi vill att du som kund känner dig helt nöjd och detta säkerställer vi genom att noggrant lyssna på dina önskemål eftersom vi vill ha dig som återkommande kund. Medan du får en behandling kan du under tiden vara säker på att du inom kort kommer bli överraskad av det slutliga resultatet eftersom våra medarbetare är fast beslutna om att du ska bli nöjd, trots ditt hårs första stadie.

Vi värdesätter hög kvalitet när det gäller vårt färgsortiment. Därför har vi valt att jobba med Wella för att kunna ge er ett så bra slutresultat som möjligt, och som ger minimal skada. Samt att vi självklart också erbjuder top produkter från:

 • Kevin Murphy
 • OLAPLEX
 • GHD PLATTÄNGER
 • DAVINES

Våra frisörer har ju på grund av naturliga skäl olika lång erfarenhet och det benämner vi så här:

 • Topstylist
 • Hairstylist
 • Juniorstylist
 • Trainee

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här, eller kom på drop-in.

Varmt välkommen till Studio81!

Online bokning


Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

frisör södermalm drop in
frisör södermalm drop in

Klippningar

Läs mer!

Färgning/folieslingor

Läs mer!

Kurer

Läs mer!

Bröllop

Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!