Hairtalk Södermalm

Har du funderat på att skaffa en hårförlängning? Vi erbjuder Hairtalk på Södermalm! Hairtalk är den senaste generationens insättningsteknik och kan jämföras med den populära metoden tejp. Hairtalk har blivit otroligt populärt på grund av dess skonsamma fästen och fantastiska kvalitet. Du kan antingen förlänga eller förtjocka ditt hår med Hairtalk. Studio 81 utför Hairtalk och är certifierade inom metoden. Vi åker även  regelbundet på inspirationsvisningar, kurser och branschmässor, och därför är vi alltid uppdaterade kring de ledande metoderna för hårförlängning. Vi sätter dig som kund i centrum genom att kombinera klassiska trender, kvalitet och kreativitet.

Dels för att alltid kunna möta din behov och önskemål och även för att vi njuter av att få göra en riktig förvandling som både gör oss nöjda men som också ökar ditt självförtroende.

För att man ska kunna utföra en hårförlängning Hairtalk gäller det att man har lång erfarenhet och är noggrann i sitt arbete som frisör. Vi arbetar därför med hår av den bästa kvaliteten från Hairtalk, vilket också gör att du alltid garanterat får ett snyggt och skonsamt resultat.

Hairtalk Södermalm - den mest skonsamma metoden

Vi har valt de insättningstekniker som gör minst skada på ditt eget hår, det vill säga microringar, tejp och Hairtalk. Hairtalk är den senaste metoden som verkligen har slagit igenom, speciellt i Hollywood. Förutom hårförlängning utför vi självklart också en rad andra behandlingar, som du även kan komplettera med varandra för ett fantastiskt resultat. De behandlingar vi erbjuder är:

  • Klippningar
  • Färgningar
  • Kurer
  • Inför bröllopet
  • Hårförlängingar

Ring oss, eller boka själv i online bokningen här, eller kom annars på drop in.

Du kan avnjuta en god cappuccino eller kanske en espresso i vår loungehörna medan du väljer färg eller nyans eller medan du eventuellt väntar på din frisör. Vi har också stora ljusa lokaler som gör att ni kommer se exakt hur ert hår och färgval ser ut.

Hairtalk Södermalm - nya generationens tejp!

Hairtalk kan liknas med tejpmetoden, men är mycket mer skonsam. Fästena var speciellt framtagna för människor med håraävfallssjukdomar så som alopeci, vilket gör att de passar alla människor, oavsett hårsituation. Om du är rädd för att håret ska ta skada av extensions, eller om du helt enkelt vill ge ditt hår det bästa alternativet så bör du välja Hairtalk Stockholm. Hairtalks patenterande tejpfästen sitter skonsamt på ditt hår, och tas enkelt bort och sätts in igen på din salong, samt att du kan använda samma uppsättning hår i upp till 4 gånger.

Vårt mål är att du som kund ska känna att du verkligen har fått en jackpott när du besöker oss. Det är befriande att hitta en frisör som både behärskar klippning, färgning, kurer och hårförlängning, och därför blir du då antagligen en återkommande kund som besöker oss ofta och som litar på vårt omdöme när det gäller allt ifrån färger, stilar och metoder.

"Vi prioriterar dina önskemål när det gäller Hairtalk Södermalm"

Medarbetarna hos oss vill att du ska känna dig hemma hos oss och därför är vi alltid lyhörda för dina önskemål och idéer, och det är även därför vi arbetar med de bästa produkterna och teknikerna när det gäller Hairtalk Södermalm.

Vi prioriterar inte bara kvaliteten när det gäller hårförlängning, utan självklart även när det handlar om färg och kurer, därför har vi valt att arbeta med Wellas färgsortiment som inte bara är av god kvalitet, utan som också är så skonsamt som möjligt för just din skull.

Och vi erbjuder ju även produkter från:

  • Kevin Murphy 
  • OLAPLEX
  • GHD PLATTÄNGER
  • DAVINES

Varmt välkommen till Studio 81, vi hjälper er med hairtalk Stockholm och även andra typer av behandlingar

Online bokning


Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

hårfärgning stockholm
hårfärgning stockholm

Klippningar

Läs mer!

Färgning/folieslingor

Läs mer!

Kurer

Läs mer!

Bröllop

Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!