Hårförlängning Stockholm

Dags för en hårförlängning tejp Stockholm? Med hårförlängning kan du få ett naturligt och snyggt resultat. Oavsett om du vill ha längre eller tjockare hår, eller kanske till och med både och. Studio 81 utför alla de populära och skonsamma metorderna som cirkulerar just nu, och därför är vi också en frisörsalong i toppklass. Vi åker även  regelbundet på inspirationsvisningar, kurser och branschmässor, och därför är vi alltid uppdaterade kring de ledande metoderna för hårförlängning. Genom att kombinera klassiska trender, kvalitet och kreativitet sätter vi dig som kund i centrum. Dels för att alltid kunna möta din behov och önskemål och även för att vi njuter av att få göra en riktig förvandling som både gör oss nöjda men som också ökar ditt självförtroende.

För att man ska kunna utföra en hårförlängning tejp Stockholm gäller det att man har lång erfarenhet och är noggrann i sitt arbete som frisör. Därför arbetar vi med hår av den bästa kvaliteten, vilket också gör att du alltid garanterat får ett snyggt och skonsamt resultat.

Hårförlängning tejp Stockholm - bästa kvalitén!

När det gäller vilka tekniker vi har valt så har vi utgått ifrån de som gör minst skada på ditt eget hår, det vill säga microringar, tejp och Hairtalk.

När du sätter in håret med hjälp av tejpmetoden så tejpar du helt enkelt fast håret. Detta har länge ansetts vara den mest skonsamma metoden för insättning av löshår och insättning med hjälp av tejp är väldigt modernt just nu eftersom det är så pass skonsamt och eftersom fästena oftast inte syns. Du kan använda samma uppsättning av hår upp till 5 gånger och det resulterar i att det är ganska egonomiskt att använda sig av tejp-metoden.

De behandlingar vi erbjuder är:

  • Klippningar
  • Färgningar
  • Kurer
  • Inför bröllopet
  • Hårförlängingar

Vill du boka tid hos oss så slår du oss en signal eller bokar själv i online bokningen här, eller kom annars på drop in.

Medan du väljer en färg eller nyans kan du avnjuta en god cappuccino eller kanske en espresso i vår loungehörna. Vi har också stora ljusa lokaler som gör att ni kommer se exakt hur ert hår och färgval ser ut.

Högkvalitativ hårförlängning tejp Stockholm!

Målet är att du som kund ska känna att du verkligen har fått en jackpott som har hittat en frisör som både är duktig på klippning, färgning, kurer och hårförlängning, därför du då antagligen kommer bli en återkommande kund som besöker oss ofta och som litar på vårt omdöme när det gäller allt ifrån färger, stilar och metoder.

Studio81 vet att vi är just den frisören som erbjuder bra hårförlängning tejp Stockholm och är därför precis det ni söker. Vår största krets är ju då också återkommande kunder, och det ser vi som ett bevis på att vi gör ett bra jobb och att det är just därför de kommer tillbaka till oss. Alla våra medarbetare är handplockade experter därför att vi vill ge dig den bästa upplevelsen som är möjlig för hårförlängning tejp Stockholm, samt att alla våra frisörer självklart har aktuella gesällbrev.

"Vi prioriterar dina önskemål"

Medarbetarna hos oss vill att du ska känna dig hemma hos oss och därför är vi alltid lyhörda för dina önskemål och idéer, och det är även därför vi arbetar med de bästa produkterna och teknikerna när det gäller hårförlängning tejp Stockholm.

Vi prioriterar inte bara kvaliteten när det gäller hårförlängning, utan självklart även när det handlar om färg och kurer, därför har vi valt att arbeta med Wellas färgsortiment som inte bara är av god kvalitet, utan som också är så skonsamt som möjligt för just din skull.

Och vi erbjuder ju även produkter från:

  • Kevin Murphy 
  • OLAPLEX
  • GHD PLATTÄNGER
  • DAVINES

Varmt välkommen till Studio 81, vi hjälper er med hårförlängning tejp i Stockholm och även andra typer av behandlingar

Online bokning


Boka här!

Våra öppettider:

Mån-ons 09:30-18:30
Tor 09:30-20:00
Fre 09:00-18:00
Lör 09:00-14:00
Söndagar stängt

Hitta till oss

Östgötagatan 81
116 64 Stockholm
Telefon: 08-6407001
Info@studio81.se

hårfärgning stockholm
hårfärgning stockholm

Klippningar

Läs mer!

Färgning/folieslingor

Läs mer!

Kurer

Läs mer!

Bröllop

Läs mer!

Hårförlängningar

Läs mer!